Over ons

Over Flexheaters.nl

Flexheaters.nl is een onderdeel van Alflex Technologies en biedt flexibele verwarmingsfolies in verschillende materialen aan. Onze verwarmingsfolies worden succesvol toegepast in veel industrieën en in kritische toepassingen. Van de-icing, hot-sealing tot condenspreventie. Onze flexibele verwarmingsfolies zijn bewezen zeer betrouwbaar, snel en hebben een hoge efficiëntie.

De ruime keuze aan beschikbare isolatiematerialen zoals o.a. polyimide, siliconenrubber, polyester of mica maakt het dat de verwarmingsfolies in een groot temperatuurbereik toegepast kunnen worden (-200/+600°C).

Integratie met temperatuursensoren, connectoren, flex-circuits en elektronica behoort tot de standaard mogelijkheden, evenals het lamineren of vulkaniseren van de verwarmingsfolie of verwarmings-assembly direct op uw heatsink.

De flexibele heaters van Flexheaters.nl worden naar uw wensen en specificaties in huis ontworpen en ge-engineerd, hebben een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding en hebben een garantietermijn van 2 jaar.

Als aanvulling op de heaters, leveren wij ook een breed assortiment aan accessoires voor onze flexibele heaters zoals temperatuurregelaars, -sensoren, precisie-thermostaten en digitale paneelmeters.

Heeft u ook interesse in koeloplossingen? Kijk dan eens op onze site www.peltierkoeling.nl.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een van onze oplossingen, neemt u dan gerust contact met ons op.