Mica verwarmingsfolies

Mica verwarmingsfolies voorzien in de hoogste vermogensdichtheid (tot 5W/cm²) en hoogste temperatuur (tot +600°C). Hiernaast zijn deze verwarmingsfolies sneller (effectiever) dan conventionele mica strip heaters. De montage geschiedt d.m.v. klemmen.

Mica verwarmingsfolies kunnen indien gewenst worden voorgevormd voor montage om een cilindervormige heatsink en kunnen worden voorzien van een of meerdere temperatuursensoren.

  • Groot temperatuurbereik: -150/+600°C
  • Snelle en efficiënte verwarming
  • Uniforme warmte door ‘profiling’
  • UL-uitvoering is mogelijk
  • Enkele toepassingen: DNA thermocycling, semiconductor processing, seal-machines en horeca-apparatuur

Naast op maat gemaakte oplossingen leveren wij ook een aantal standaardmodellen. Vaak worden deze gebruikt om een gefundeerd beeld te krijgen over de benodigde vermogens voordat over wordt gegaan op een klantspecifieke oplossing. De standaardmodellen zijn voorzien van 20cm lange aansluitdraden en dienen geklemd te worden.

Onze standaardmodellen vindt u hieronder. De prijs is gebaseerd op een serieproductie van 5-20 stuks. Nog in de prototypefase of wenst u grotere aantallen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Filters Sort results
Reset Apply
Mica heaters
Model
Omschrijving
Prijs per stuk

MICA heater 100x100mm
353Ω
max. 453,3W @ 400V

89,25

MICA heater 180x200mm
88,2Ω
max. 1814,1W @ 400V

103,65

Alle genoemde prijzen, specificaties en afmetingen vermeld op deze site zijn onder voorbehoud van typefouten. Alle prijzen zijn excl. BTW.
Wij leveren enkel aan bedrijven met een KvK inschrijving en een geldig BTW-nummer.