Onze partners

Peltierkoeling.nl

De koelers van Peltierkoeling.nl worden in eigen Nederlandse fabriek gemaakt, hebben een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding en hebben een garantietermijn van 2 jaar. Wij leveren ook losse Peltier-elementen en een breed assortiment aan accessoires voor onze thermo-elektrische koelers zoals temperatuurregelaars, -sensoren, precisie-thermostaten en digitale paneelmeters.

Peltierkoeling.nl levert o.a. complete koelers in diverse varianten leverbaar zoals Air-to-air, Direct-to-air en Liquid-to-air en kennen meerdere opties qua koelvermogen en afmeting. Onze koelers worden gebruikt in veel verschillende industrieën en toepassingen en vaak ingebouwd in apparaten of instrumentatiekasten.

Geïnteresseerd of advies nodig? Ga naar peltierkoeling.nl of neem contact op.

Alflex Technologies

Alflex Technologies is gespecialiseerd in het bieden van oplossingen op het gebied van elektronica, connectiviteit, sensoring en applicaties voor web, PC of mobiel. Zij ontwerpen en ontwikkelen hardware en software en doen de productie hiervan in eigen huis.

Door de kennis van meerdere technologieën, meer dan 25 jaar ervaring en een flexibele organisatie kan Alflex Technologies snel en effectief inspelen op de behoefte van haar klanten. Zij leveren (deel)-oplossingen aan OEM’s alsmede maatwerk voor specifieke en unieke vraagstukken. Dit doen ze altijd in samenwerking met de klant, waarbij niet uitgegaan wordt van het principe “u vraagt, wij draaien”, maar juist datgene ontwikkelen wat u nodig heeft om uw business te kunnen optimaliseren.

Geïnteresseerd? Kijk dan op Alflex Technologies of neem contact op.

Delmation.nl

Delmation Products ondersteunt bedrijven vanuit standaard oplossingen. Zij bieden hiervoor (draadloze) Internet of Things oplossingen gebaseerd op LoRa, NB-IoT en LTE-M, inzichtelijk via de eigen IoT-portal ‘Senseboard’. Ze leveren hiervoor ook alle mogelijke vormen van connectiviteit van alle grote telecom operators, zowel voor 4G als LoRa, NB-IoT en LTE CAT-M1.

Daarnaast levert Delmation Products oplossingen voor industriële projecten met een focus op apparatuur zoals routers, switches, antennes, mini- en panel-PC’s. Mocht standaard niet passen, dan biedt Delmation samen met hun partner Alflex Technologies de mogelijkheid voor maatwerk waarbij zij samen met u een eigen product ontwikkelen op elektronica of IoT gebied.

Geïnteresseerd of advies nodig? Ga naar delmation.nl of neem contact op.

 

Peltierkoeling en Flexheaters zijn onderdeel van Alflex Technologies.
Delmation Products/Delmation.nl is strategisch partner van Alflex Technologies.